BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

marți, 19 iulie 2011

Imi canta in cap de o vreme MGMT - Time to pretend. Ma tine treaza. Nu mai stiu nimic... sunt in aer, in deriva, off de pe linia de plutire, cum vrei sa-i zici. Postarea asta va fi complet fara rost si probabil sloppy, pentru ca scriu de pe mobil. Nu am chef sa fiu literara. Chestiile de genul le scriu si le pastrez in telefon, de obicei. Deci e doar firul gandurilor mele in momentul de fata.
Imi place cum miroase noaptea si dimineata pe la 4-5. E mirosul meu preferat. Ma simt ca intr-un loc special facut doar pentru mine. Cum scria intr-o carte, ora 4 dimineata e ora cea mai linistita. Petrecerile s-au terminat, oamenii inca nu se trezesc pentru lucru, iar cei din tura de noapte nu au terminat. Asa ca strazile sunt asa de pustii ca e minunat. Mi'ar placea sa ies intr'o zi asa pe strazi si sa ma bucur de mirosul ala si de liniste. Imi cer scuze, apropo, pentru apostrof in loc de cratima, dar mi'e mult mai la'ndemana.
Ultima postare adevarata de aici e cea pe care a citit'o si el... si mi'a spus ca i'a placut. Ce chestie ciudata. Creierul nostru nu functioneaza in asa fel incat sa intelegem pur si simplu cand cineva nu mai e, fizic, aici. Nu merge asa. Oricat incerci sa'ti invarti mintea in jurul chestiei asteia, nu se agata deloc. Cred ca nimeni niciodata nu intelege de fapt. Ne prefacem ca intelegem ca sa putem trai mai departe fara sa ne punem continuu intrebari fara raspuns. E ceva ce nu poti prinde. Deloc.
Ce conversatie sumbra pentru o vacanta de vara... Nepotrivita chiar. Nu mi'e greu sa ma gandesc la o mie si una de alte lucruri, dar in scimb pot sta aici si umple randuri despre cum pot sa ma gandesc la o mie si una de alte lucruri. De exemplu, cainii care latra afara. Bunica se plange de ei intotdeauna. Si prin asta vreau sa spun zilnic, eventual din ora in ora, de atatia ani ca nu mai aud.

1 comentarii:

Suflet naiv spunea...

Un post dragut avand in vedere ca e scris de pe telefon, iar gandurile se mai pot pierde.